Geräte und Zubehör
Romige snijbietsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.4 g
Brennwert
1753 kJ /
419 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Fruitige saladedressing
5 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min