Geräte und Zubehör
Pulled Pork
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
garlic cloves (approx. 0.5 oz)6
-
yellow onion quartered (approx. 1 md. onion)5 oz
-
oil1 oz
-
chili powder2 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
sweet paprika5 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
garlic powder2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
canned diced tomatoes drained (approx. 1 can)14 ½ oz
-
chicken stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 oz
-
barbeque sauce (see Tip)4 oz
-
water divided105 oz
-
pork shoulder trimmed of excess fat56 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
446.6 mg
Eiweiß
24.1 g
Brennwert
1626.1 kJ /
388.7 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Carnitas
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15 Min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 Std.
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min