Geräte und Zubehör
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min