Geräte und Zubehör
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min