![Cranberry and Camembert Stuffed Chicken Cranberry and Camembert Stuffed Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F353908C-4C79-4ED6-BAF7-02089515086A/Derivates/5F4B4439-214F-4C55-BE40-D7381FBB2F4A.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cranberry Pesto Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, quartered
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tips)
- 6 potatoes, small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 Tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp horseradish relish
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiweiß
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoffe
- 4.6 g
Alternative Rezepte
Beef with Mushrooms
30 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Chicken Pad Thai
20min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Pasta Salad with Salami
25min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min