Geräte und Zubehör
Chicken and Veggies
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onion quartered2 oz
-
carrots cut into rounds (¼ in.)2 oz
-
sweet potatoes peeled and cut into rounds (¼ in.)8 ½ oz
-
pears cored, quartered3 ½ oz
-
chicken stock7 oz
-
chicken breast diced (approx. ¼ in.)3 ½ oz
-
zucchini cut into rounds (¼ in.)2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
338 kJ /
81 kcal
Fett
0.8 g
Kohlenhydrate
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baby's First Foods
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 Min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30 Min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 Min
Oat Porridge (6-8 months)
20 Min
Apple, Pear and Banana Purée (6 months)
20 Min
White Bean and Vegetable Purée (8-12 months)
7 Std. 30 Min
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 Std. 5 Min
Salmon and Vegetables
35 Min
Sweet Potato and Lentils
40 Min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 Min
Fruit and Yogurt Purée
5 Min
Meat and Vegetables with Rice
15 Min