Geräte und Zubehör
Piccalilli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 35 Min
500 g
Zutaten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
5469 kJ /
1307 kcal
Fett
40.9 g
Kohlenhydrate
219.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Brandy Butter
10 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Bara Brith
10 godz.
Cornish Fairings
35 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min