Geräte und Zubehör
Raspberry Ripple Ice Cream
Zubereitung 30 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.2 mg
Eiweiß
4.6 g
Brennwert
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer festive table
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Romany creams
1 Std. 15 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min