Supă de fructe de mare

Keine Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porții

Zutaten

  • scoici Saint Jacques proaspete, curățate
    300 g
  • midii, curățate
    300 g
  • ulei de măsline
    50 g
  • ceapă sferturi
    100 g
  • căței de usturoi
    2
  • ardei gras roșu bucăți (4 cm)
    150 g
  • roșii, bine coapte sferturi
    300 g
  • vin alb
    60 g
  • supă de pește
    300 g
  • ierburi aromate proaspete, în amestec ex. pătrunjel, cimbru, rozmarin
    1 lingură
  • șofran
    ½ linguriță
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • foi de dafin proaspete
    2
  • inele de calmar, crude
    200 g
  • crevete crude, medii, decorticate
    200 g
  • crevete crude, mari, decorticate
    200 g
  • mazăre, proaspătă sau congelată decongelată
    100 g
  • pătrunjel proaspăt tocat, pentru garnisit
    2 fire
  • lămâi feliate
    2

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 2044.7 mg
Eiweiß 45.8 g
Brennwert 1848.7 kJ / 441.8 kcal
Fett 17.4 g
Ballaststoffe 3.9 g
gesättigte Fettsäuren 3.2 g
Kohlenhydrate 21.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen