Golden Beet Gazpacho

Golden Beet Gazpacho

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Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • water
    1135 g
  • beetroot, golden, raw trimmed and cleaned
    1135 g
  • yellow pepper
    85 g
  • garlic cloves
    2
  • shallot
    15 g
  • sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava
    15 g
    15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
  • extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
    115 g
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • water to desired consistency
    370 - 395 g
  • manchego cheese to taste
    115 g
  • parsley leaf, fresh to garnish
  • crouton to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1436.5 mg
Eiweiß 11.1 g
Brennwert 1943.3 kJ / 464.5 kcal
Fett 37.7 g
Ballaststoffe 7.3 g
gesättigte Fettsäuren 9.9 g
Kohlenhydrate 21.3 g

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