Broccoli and Cheddar Soup

Broccoli and Cheddar Soup

3.8 4 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions

Zutaten

  • Cheddar cheese, vintage cubed (1 in.)
    170 g
  • onion cut into pieces
    115 g
  • butter, unsalted cut into pieces
    60 g
  • all purpose white flour
    60 g
  • vegetable broth
    910 g
  • broccoli florets in pieces (1 in.)
    570 g
  • heavy cream, 35% fat
    85 g
  • salt
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • white bread, in square, sliced, for toasting to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 442.9 mg
Eiweiß 11.3 g
Brennwert 1292.2 kJ / 308.8 kcal
Fett 23.4 g
Ballaststoffe 0.6 g
gesättigte Fettsäuren 14 g
Kohlenhydrate 15.7 g

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