Geräte und Zubehör
Speedy bean and chorizo chilli with rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
long grain rice200 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
water1060 g
-
chorizo cut into pieces (1 cm)200 g
-
brown onion halved150 g
-
garlic cloves3
-
pickled jalapeño chillies1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
chipotle chillies in adobo sauce40 g
-
Vegetable stock paste20 g
-
chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
black beans (2 x 400 g), rinsed and drained2 cans
-
natural yoghurt to serve
-
fresh coriander roughly chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1954.1 mg
Eiweiß
28.9 g
Brennwert
2810.4 kJ /
671.7 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
16.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
82.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Chicken with almonds
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Filo chicken pie
45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Sweet and sour chicken with rice
45 Min