Geräte und Zubehör
Mini Burgers
Zubereitung 55 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
25 pieces
Zutaten
Mini buttermilk rolls
-
eggs4
-
fresh milk190 g
-
20 g fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
honey70 g
-
plain flour560 g
-
sesame seeds to sprinkle on the rolls
Mini beef burgers
-
fresh coriander leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces10 g
-
minced beef broken into pieces730 - 750 g
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
-
Worcestershire sauce1 - 2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cooking oil to pan-fry
-
cheddar cheese measuring 3 cm x 4 cm25 slices
-
mayonnaise to garnish
-
mini cos lettuce (approx. 2 heads), leaves only, cut in small pieces
-
ripe tomatoes cut in slices2
-
red onion cut in slices½ - 1
-
pickled gherkin cut in slices (2 mm)1 - 2
-
barbecue sauce to garnish (see tips)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
12.9 g
Brennwert
1141 kJ /
272 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bao buns
Keine Bewertungen
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Pizza Bianca
45 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 Std.
Mee Goreng Mamak
20 Min
Cempedak Cake
1 Std. 30 Min