Geräte und Zubehör
Tzatziki
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
Japanese cucumbers peeled, deseeded, cut in pieces350 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh dill5 sprigs
-
olive oil20 g
-
350 g plain yogurt, 10% fatGreek yogurt 10% fat350 g
-
15 g white vinegarlemon juice (optional)15 g
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
618.7 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
546.3 kJ /
130.6 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 Std. 40 Min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Tropical mocktail
10 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Cheesecake
3 Std. 15 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Omelette
30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min