Chicken Noodle Soup

Chicken Noodle Soup

5.0 8 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portion

Zutaten

  • cooked chicken meat, skinless, boneless cut into pieces
    395 g
  • garlic cloves
    2
  • parsley, fresh leaves only
    2 heaped tbsp
  • onions halved
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
    315 g
  • celery cut into pieces (1.5 cm)
    170 g
  • butter, unsalted
    15 g
    15 g extra virgin olive oil
  • salt to taste
    ½ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 1135 g water
    2 heaped tbsp
    1135 g chicken stock
  • egg pasta, fresh, type pappardelle
    60 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 205 kcal / 857.7 kJ
Eiweiß 19.7 g
Fett 6.8 g
Kohlenhydrate 15.4 g
Ballaststoffe 2.8 g
gesättigte Fettsäuren 2.6 g
Natrium 416.1 mg

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