Geräte und Zubehör
Aardappelen met Varkensribbetjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
185.4 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen