Geräte und Zubehör
Aardappelen met Varkensribbetjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
185.4 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Portugees crème brûlée
25 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen