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Tomato Ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
43 oz
Zutaten
-
30 - 45 oz canned whole tomatoesripe tomatoes quartered35 - 45 oz
-
red bell peppers cut into pieces7 oz
-
red onions4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
red wine vinegar divided3 ½ oz
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
honey3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
56.1 mg
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
64.1 kJ /
15.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
3.6 g
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