Geräte und Zubehör
Margherita Pizza
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1
-
water room temperature8 oz
-
1 tsp malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces7 oz
-
diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1045.7 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
2611.4 kJ /
624.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
77.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Berry Dream
10 Min
Potato Pancakes
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pizza Dough
1 Std.
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Chocolate Lava Cake
45 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.