Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
351.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
672.6 kJ /
160.7 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our Table
26 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Berry Lemonade
10 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Homemade Lemonade
10 min
Immune Booster
5 min
Vampire Juice
20 min
Beet-Tox
10 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min