Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
351.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
672.6 kJ /
160.7 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our Table
26 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cioppino
55 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Keine Bewertungen
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Steak Tartare
15 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Roasted Chicken with Vegetables
1 Std. 45 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min