Geräte und Zubehör
Japanese Ramen Noodle Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
pork belly14 oz
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu) divided2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
water divided63 ½ oz
-
dried ramen noodles13 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
chicken broth32 oz
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 inch
-
hot paprika½ tsp
-
large eggs2
-
nori seaweed (3 in. x 1 in.)12 pieces
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, to garnish2
-
toasted white sesame seeds to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2966.6 mg
Eiweiß
29.9 g
Brennwert
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Fett
77.7 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Kohlenhydrate
69.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Focaccia
3 Std.
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
Florentine Meatballs and Linguine
Keine Bewertungen
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Lemon Pasta
35 Min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 Min
Folded Herb Bread
Keine Bewertungen
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min