
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 - 600 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (optional)
- susam tohumu, beyaz serpmek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 169.7 kcal / 709.9 kJ
- Eiweiß
- 10.7 g
- Fett
- 10.7 g
- Kohlenhydrate
- 8.4 g
- Ballaststoffe
- 1.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.6 g
- Natrium
- 652.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Keine Bewertungen
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Keine Bewertungen
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 Min
Puttanesca Sos
55 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Pesto Sosu
15 Min