Geräte und Zubehör
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş500 - 600 g
-
ayçiçek yağı20 g
-
diş sarımsak3
-
ayıklanmış orta boy karides250 g
-
taze soğan kabaca doğranmış50 g
-
sebze yağı20 g
-
pul biber2 - 3 tutam
-
taze sıkılmış limon suyu20 g
-
ponzu sosu (bk. Öneriler)40 g
-
esmer şeker1 tk
-
tuz2 - 3 tutam
-
beyaz biber, toz (optional)2 - 3 tutam
-
susam tohumu, beyaz serpmek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
652.4 mg
Eiweiß
10.7 g
Brennwert
709.9 kJ /
169.7 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiral Kesme Aparatı
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Pancar Carpaccio
Keine Bewertungen
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Karides Sote
10 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Keine Bewertungen
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Keine Bewertungen
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 Min
Dattel Köri Dip
1 Std. 5 Min
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Körili Coleslaw
10 Min