Geräte und Zubehör
İtalyan Salata Sosu
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
280 g
Zutaten
-
zeytinyağı170 g
-
limon1
-
diş sarımsak2
-
kuru fesleğen1 tk
-
kuru kekik½ tk
-
şeker½ tk
-
tuz1 tk
-
85 g sirke, (üzüm)kırmızı şarap sirkesi85 g
-
tatlı kırmızı toz biber⅛ tk
-
soğan tozu½ tk
-
1 tk hardalDijon hardalı1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2394.8 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
6546.1 kJ /
1564.6 kcal
Fett
170.6 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pratik soslar ve salatalar
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
30 Min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Hollandez sos
20 Min
Glütensiz Pandispanya
1 Std. 30 Min
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 Min
Mantarlı Risotto
40 Min