Geräte und Zubehör
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 adet
Zutaten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
553 mg
Eiweiß
28.6 g
Brennwert
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Köfte ve Domatesli Pilav
1 Std.
Karides Sote
10 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Keine Bewertungen
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min