Geräte und Zubehör
Pearl rice meatballs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
32 pieces
Zutaten
-
200 g sushi ricewhite glutinous rice200 g
-
pork belly meat, boneless, skinless cut in pieces (5 cm) (see variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushrooms, soaked (see tip)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g),3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut in halvesfresh water chestnuts skinned, cut in halves,20 g
-
fresh ginger thinly sliced5 - 10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
cornstarch1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3 g
Brennwert
225 kJ /
54 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Japanese Strawberry Shortcake
1 Std. 30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 Std. 15 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Honey loquat paste
1 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min