Geräte und Zubehör
Fermenteret kål
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std. 30 Min
700 g
Zutaten
-
savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene500 g
-
gulerødder200 g
-
sukker1 spsk
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
fed hvidløg2
-
vand1000 g
-
salt20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
3029 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
166 kJ /
40 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Salater
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Krydret rødkål
1 Std. 10 Min
Cremede champignoner
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Karry-rejer (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Falafel-vafler
Keine Bewertungen
Ris salat med grøntsager
Keine Bewertungen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Keine Bewertungen
Bulgurhvede
Keine Bewertungen
Tostadas med kylling og raja
40 Min
Asparges med citronkapers
Keine Bewertungen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Keine Bewertungen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Keine Bewertungen