Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
TM6

Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası

3.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 110 g soğan, dörde bölünmüş
  • 2 diş sarımsak
  • 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
  • 30 g Hindistan cevizi yağı
  • 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
  • 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
  • 370 g su
  • 1 tutam pul biber
  • 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
  • 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
887.8 kJ / 212.2 kcal
Eiweiß
2.4 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Fett
12.2 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Ballaststoffe
3.4 g
Natrium
972.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte