Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (optional)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (optional)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (optional)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Eiweiß
- 2.7 g
- Kohlenhydrate
- 5.9 g
- Fett
- 10.1 g
- Ballaststoffe
- 4.8 g
Alternative Rezepte
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1 Std. 5 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.