Kompatible Versionen
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Compoziție
- 200 g făină de hrișcă
- 300 g lapte
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță sare
- 250 g apă
- 40 g unt sărat
Umplutură
- 20 g unt nesărat
- 3 mere, descojite, fără cotor, tăiate în 8 bucăți
- 12 scoici Saint Jacques
-
15
g brandy
oder 15 g Calvados - 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 85 g cârnat de porc afumat, tăiat bucăți plus 6 felii subțiri (andouille sau cabanos)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1943 kJ / 463 kcal
- Eiweiß
- 21.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.3 g
- Fett
- 24.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mojito
5min
Zabaglione
15min
Pește char cu tapenadă de măsline și legume cu castraveți și cartofi
50 Min
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Keine Bewertungen
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Keine Bewertungen
Umplutură festivă
1h
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Unt cu kimchi
Keine Bewertungen
Supă de conopidă; Paste cu chorizo și Pepperonata
Keine Bewertungen
Gougères
55 Min
Kimchi
51h