
Geräte und Zubehör
Indonesian Vegetable Spring Roll
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
14 pieces
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
391 kcal /
1637 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
54 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
626 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 Std.
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Chai vanilla mocktail
1 Std. 15 Min
Pizza Bianca
45 Min
JJ's curry powder
30 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Rava payasam (TM6)
50 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
South African yellow rice
20 Min