Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
510.6 kJ /
122.1 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Dropijs
8 Std. 30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen