
Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
122.1 kcal /
510.6 kJ
Eiweiß
5 g
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Natrium
342.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Noten bolognese
35 Min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min