Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
510.6 kJ /
122.1 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Groentepannenkoekjes
20min
Vegan Sinaasappel Croissants
Nessuna valutazione
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Mexicaanse limoensoep
40min
Drie kaas pides
1h 40min
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Baba met rum
Nessuna valutazione
Boemkool buffalo hapjes
35min
Mallorcaanse vissoep
40min