Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
510.6 kJ /
122.1 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min