Geräte und Zubehör
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Eiweiß
62.3 g
Brennwert
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Fett
81.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Mojito
5 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Brusselse Wafels
1 Std.