
Geräte und Zubehör
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1131.1 kcal /
4732.4 kJ
Eiweiß
62.3 g
Fett
81.3 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Natrium
1828.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen