Geräte und Zubehör
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Eiweiß
62.3 g
Brennwert
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Fett
81.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Paëlla
50 Min
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen