Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
TM6 TM5 TM31

Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 70 g bloem
  • 70 g broodkruim
  • 4 eieren
  • 50 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 300 g water
  • 200 g aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)
  • 4 kippenbouten, zonder vel
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes
  • 1 ½ tl zout
  • ½ tl peper
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl paprika, zoet
  • 150 g mozzarella in blokjes
  • olie om te frituren

Mayonaisedip

  • 200 g zonnebloemolie
  • 40 g rode ui
  • 1 ei
  • 1 tl citroensap
  • 2 tl sriracha saus
  • 2 snuifjes peper
  • 3 snuifjes zout
  • peterselie, vers gehakt, voor de garnering

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1131.1 kcal / 4732.4 kJ
Eiweiß
62.3 g
Fett
81.3 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Natrium
1828.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte