Kompatible Versionen
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
oder 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Eiweiß
- 70.5 g
- Kohlenhydrate
- 181.3 g
- Fett
- 23.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.6 g
- Ballaststoffe
- 9 g
- Natrium
- 2521.9 mg
Alternative Rezepte
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Keine Bewertungen
Taze İç Bakla Humusu
50 Min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1h 15min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min