Kompatible Versionen
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
oder 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Eiweiß
- 70.5 g
- Kohlenhydrate
- 181.3 g
- Fett
- 23.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.6 g
- Ballaststoffe
- 9 g
- Natrium
- 2521.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Basmati Pilavı
1 Std.
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Tempura Sebzeler
40 min
Patates Salatası
1 Std.
Sebze Suyu
3h 15 min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Sweet Chili Sos
25 min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5h 20min