Kompatible Versionen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 mușchi de vită (180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
- 2 lingurițe sare de mare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 4 fire cimbru proaspăt
- 1400 g apă (aprox.), asigurându-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă (vezi recomandare)
-
30
g zeamă de lămâie (vezi recomandare)
oder 1 linguriță vitamina C - 50 g șalote
- 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele, după gust
- 50 g vin alb, sec
- 15 g oțet de vin
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus 1 lingură, pentru prăjirea mușchiului de vită
- 4 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2926 kJ / 698 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 1 g
- Fett
- 56 g
- gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoffe
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cocktail Punch de citrice
Keine Bewertungen
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55min
Limoncello
Keine Bewertungen
Amestec de condimente 7 arome
Keine Bewertungen
Ouă de ciocolată
Keine Bewertungen
Ulei infuzat cu lămâie și rozmarin
45min
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50min
Lipie (Flammkuchen) cu caise, jambon Serrano și rucola
Keine Bewertungen
Pui Kung Pao
1 godz. 30 min
Tocană de fasole ochi negru și legume
2 godz. 10 min
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2h
Hummus
10 Min