Geräte und Zubehör
Raspberry Almond Pulp Cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 pieces
Zutaten
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
62 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1448 kJ /
346 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Waste
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 Min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Egg Cream
1 Std. 10 Min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 Std. 45 Min
Hot Dogs in a Blanket
1 Std. 40 Min