Geräte und Zubehör
Beer Pickles
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 20 Min
4 jars
Zutaten
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
589.2 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
714.5 kJ /
170.8 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
36.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better with Beer
11 Rezepte
USA
USA
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pimento Spread
5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Beer Cheese
15 Min
Maple Cream Custard
20 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min