Geräte und Zubehör
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 pieces
Zutaten
Dough
-
olive oil to grease
-
warm water (100°F-110°F)15 oz
-
bread flour16 oz
-
semolina plus extra to sprinkle6 oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt1 tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain4 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves (approx. 3 stems)8
-
Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces16 oz
-
pine nuts1 oz
-
large egg lightly beaten1
-
dried oregano (optional)2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
33 g
Brennwert
3402 kJ /
813 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
84 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Mini Chicken Pies
1 Std. 35 Min
Beef Pot Pies
1 Std. 55 Min
Chicken "Fried" Steak
45 Min
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Macaroni and Cheese
35 Min