Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
oder 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Eiweiß
- 2.5 g
- Kohlenhydrate
- 21.4 g
- Fett
- 12.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoffe
- 4.8 g
- Natrium
- 694.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Keine Bewertungen
Kereviz Salatası
10min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Patates Graten
1h 10min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Taze İç Bakla Humusu
50 Min
Tavuklu Keşkek
1小时 20 分钟