Geräte und Zubehör
Croissants
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
22 pieces
Zutaten
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
dried instant yeast or 12 g fresh yeast, crumbled1 ¼ tsp
-
plain flour plus extra to dust600 g
-
milk powder12 g
-
caster sugar60 g
-
unsalted butter (1 whole 300 g block, cold and 60 g cut into cubes), plus extra to grease360 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
115.7 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
984 kJ /
235.2 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sourdough Baguettes
15 Std.
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 Std. 20 Min
Indian Bafauri Dhal Patties
4 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Chinese egg noodles
1 Std.
Mini triple layer bundts
35 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Strawberry and thyme butter
10 Min
Biscuit pops
2 Std. 5 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1 Std. 20 Min