Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
TM6 TM5

Spanish chicken tomato stew (Diabetes)

3.8 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 tbsp hot water
  • 1 pinch saffron threads (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 100 g red onion, cut into quarters
  • 400 g canned cherry tomatoes, no-added-salt
  • 300 g skinless chicken thigh fillets, trimmed and cut into halves
  • 2 tsp dried oregano
  • ground black pepper, to taste
  • 20 g tomato paste
  • 1 tbsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 170 g broccolini, trimmed
  • 400 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
  • 50 g roasted red capsicum, cut into strips
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish

Nährwerte
pro 2 portions
Brennwert
3920 kJ / 938 kcal
Eiweiß
79 g
Kohlenhydrate
55 g
Fett
39 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Ballaststoffe
28 g
Natrium
394 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte