Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion, cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano, to taste (optional)
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (½ in)
  • corn tostadas, to serve
    oder salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2372 kJ / 564.8 kcal
Eiweiß
28 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Fett
43.5 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Ballaststoffe
2 g
Natrium
1105 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte