Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

  • 18 oz firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano to taste (optional)
  • ½ oz fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado cubed (½ in)
  • corn tostadas to serve
    oder salted crackers to serve
  • 2 limes cut into wedges, to serve
  • hot sauce to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
564.8 kcal / 2372 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
43.5 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
1105 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte