Burgundi párolt marha (Boeuf bourguignon)
TM5 TM6

Burgundi párolt marha (Boeuf bourguignon)

3.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g hagyma, darabokra vágva
  • 1 fokhagyma gerezd
  • 10 g étolaj, plusz a sütéshez
  • 100 g bacon szalonna, füstölt, kockákra vágva (2-3 cm)
  • 450 g párolni való steak, kockákra vágva (3 cm)
  • 1 ek búzaliszt
  • 150 g sárgarépa, szeletekre vágva (1 cm)
  • 300 g vörösbor, testes
  • 1 csokor fűszernövény, pl. petrezselyem, kakukkfű, stb.)
  • 1 - 2 csipet só, ízlés szerint
  • 1 - 2 csipet bors, őrölt, ízlés szerint
  • 150 g fehér csiperkegomba, friss, negyedelve

Nährwerte
pro 1 adag
Brennwert
3082 kJ / 735 kcal
Eiweiß
79 g
Kohlenhydrate
12 g
Fett
29 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte