Geräte und Zubehör
Orman Kebabı
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
3 porsiyon
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş75 g
-
sarımsak½ diş
-
domates salçası25 g
-
tereyağı30 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
un5 g
-
kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)330 g
-
konserve doğranmış domates100 g
-
su620 g
-
toz karabiber¼ tk
-
tuz¼ - ½ tk
-
havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)150 g
-
dondurulmuş bezelye130 g
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)300 g
-
taze kekik (optional) süslemek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
410.3 mg
Eiweiß
26.3 g
Brennwert
2187 kJ /
522.7 kcal
Fett
31.1 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
35.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 Min
Kabak Lazanya
45 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Etli Fajita
40 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min