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Lentil Hummus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
9 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds (see Tip)1 ½ oz
-
slivered almonds1 tbsp
-
14 oz lentils, rinsed and drainedlentils, canned rinsed and drained14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cloves (optional)1 pinch
-
red onions chopped to garnish
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
226.7 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
859.1 kJ /
205.3 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
10 g
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