Geräte und Zubehör
Cheese and bacon scones
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
10 pieces
Zutaten
-
brown onion cut into wedges (1 cm)½
-
bacon cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
plain flour or gluten free flour, plus extra to dust450 g
-
baking powder3 tsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cut into pieces120 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
fresh chives cut into lengths (3 cm)10 sprigs
-
milk plus extra to glaze250 g
-
butter to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
440.8 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
1787 kJ /
427.1 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried sausages
40 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Better banana cake
45 Min
Lemonade scones
25 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.