Chifteluțe de pește cu sos de iaurt

Chifteluțe de pește cu sos de iaurt

4.0 3 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 porții

Zutaten

  • iaurt simplu
    250 g
  • pâine veche de 1-2 zile (aprox. 1 felie), tăiată bucăți (2 cm)
    40 g
  • apă
    540 g
  • pătrunjel verde doar funzele
    4 fire
  • cepe verzi /șalote, curățate și tăiate bucăți (aprox. 4 cm)
    2
  • lămâie coaja rasă, fără pielițe albe, stoarsă
    ½
  • file de pește alb, fără piele tăiat bucăți (2 cm) (vezi recomandări)
    400 g
  • ou
    1
  • pudră de chilli
    2 prize
  • sare plus pentru asezonare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat plus pentru asezonare
    ½ linguriță
  • ulei de măsline extravirgin pentru formarea bilelor

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 1055.9 mg
Eiweiß 26.3 g
Brennwert 971.5 kJ / 231.3 kcal
Fett 9.9 g
Ballaststoffe 1.4 g
gesättigte Fettsäuren 3.5 g
Kohlenhydrate 8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen