Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Eiweiß
- 25 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 22.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.5 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- Natrium
- 473.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef stroganoff
35min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min