Fiskegrateng
TM6 TM5 TM31

Fiskegrateng

5.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 ss solsikkeolje, til smøring

Hvit saus

  • 100 g purreløk, kun hvit del
  • 2 hvitløksfedd
  • 40 g smør
  • 40 g hvetemel
  • 500 g melk
  • 1 ts muskatnøtt, malt
  • 2 ts salt

Grateng

  • 400 g torskefilet, uten skinn, eller en annen type hvit fisk, delt i biter
  • 4 ts salt, pluss ekstra etter smak
  • 200 g pasta, tørket, type makaroni
  • 1200 g vann
  • 2 eggehviter
  • 2 eggeplommer
  • 1 klype hvit pepper, malt, etter smak
  • 60 g brødsmuler, tørket, eller panko

Nährwerte
pro 6 porsjoner
Brennwert
10318.4 kJ / 2466.2 kcal
Eiweiß
141.4 g
Kohlenhydrate
285.4 g
Fett
81.7 g
gesättigte Fettsäuren
37.1 g
Ballaststoffe
14.3 g
Natrium
15193.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte