Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør
TM6 TM5 TM31

Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

5.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

Sandefjordsmør

  • 150 g fløte, minimum 30% fett
  • 100 g smør, usaltet, i terninger

Dampet torsk og kål

  • 600 g vann
  • 600 g spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)
  • 4 torskefileter, uten skinn, ca. 150 g per stykk
  • 2 ts salt, pluss ekstra etter smak
  • 1 ts pepper, malt
  • 10 g smør i terninger

Servering

  • 2 ss persilleblader, ferske, finhakket
  • sitronsaft, etter smak

Nährwerte
pro 1 porsjon
Brennwert
2325.2 kJ / 555.8 kcal
Eiweiß
44.2 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Fett
38 g
gesättigte Fettsäuren
23 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
1338.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte