
Geräte und Zubehör
Carnaval maskers
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 stuks
Zutaten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optional)
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
318.9 kcal /
1336.6 kJ
Eiweiß
3.5 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
48.5 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Natrium
116.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Glazuur
5 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Chocolade Moelleux
15 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.
Béchamelsaus
15 Min