Geräte und Zubehör
Carnaval maskers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 stuks
Zutaten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
116.1 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
48.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Risotto bolognese
45 Min