
Geräte und Zubehör
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
4 portions
Zutaten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
355.2 kcal /
1486.1 kJ
Eiweiß
39.8 g
Fett
18.8 g
Kohlenhydrate
6.5 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Natrium
709.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brazilian Limeade
10 Min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Tuna Dip
10 Min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 Std. 15 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min