Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 cățel de usturoi
- 5 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 30 g ulei de măsline
- 20 g făină
- 400 g piept de curcan, fără piele și fără os, tăiat bucăți (4-5 cm)
- 40 g praz, tăiat rondele (5 mm)
- 80 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 40 g fasole verde congelată
- 4 linguri sos de soia
- 1200 g apă
-
200
g orez cu bobul lung
oder 200 g orez cu bob lung, tip jasmine
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1894.5 kJ / 452.8 kcal
- Eiweiß
- 27.9 g
- Kohlenhydrate
- 49.2 g
- Fett
- 15.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.1 g
- Ballaststoffe
- 2 g
- Natrium
- 969 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 Std. 10 Min
Salată asiatică cu pui și tăiței de celofan
45 Min
Pui San Fernando
55 Min
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1 Std. 10 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Chiftele de somon
2 Std. 20 Min
Pui cu ierburi de Provence, orez și piersici
1 Std.
Supă de pui cu tăiței
1 Std. 35 Min
Tocană mexicană de pui
40 Min
Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi
1 Std. 15 Min
Mușchi de porc umplut și sos de mere și cidru
1 Std.